szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az autóshow-t a tervek szerint két hét múlva tartották volna meg a Hungexpón.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

A koronavírus terjedése miatt kialakult nemzetközi helyzetre tekintettel, az illetékes hatóságokkal és a kiállítókkal történt egyeztetést követően úgy döntöttek az Automobil és Tuning Show szervezői, hogy elhalasztják a kiállítást. Az esemény új időpontja szeptember 25-27.

A szervezők közleményükben azt írták, hogy sem a kiállítóikat, sem a látogatóikat nem tehetik ki a fertőzésveszélynek. A rendezvényre több mint 16 országból vártak résztvevőket és érdeklődőket – több tízezer embert.

A korábban megvásárolt kedvezményes, a rendezvény bármely napján felhasználható jegyek az őszi kiállításra is érvényesek, de vissza is válthatók március 9-től.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A válság elsöpörte Budapest legrosszabb éttermét

A válság elsöpörte Budapest legrosszabb éttermét

Utcát neveznek el Törőcsik Mariról Velemben

Utcát neveznek el Törőcsik Mariról Velemben

The Times: Tanulhatnának a majmoktól a korrupt politikusok

The Times: Tanulhatnának a majmoktól a korrupt politikusok