szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy budapesti magánszemélynek van követelése a focicsapat mögött álló kft.-vel szemben.

Végrehajtást rendelt el a bíróság az Újpest fociklub ellen – vette észre az Mfor, amely szerint a cégbíróság június végén jegyezte be a cégkivonatba a végrehajtás elrendelését.

Mint írták, a focicsapat mögött álló Újpest 1885 Futball Kft.-nek az elmúlt években nem először keletkezett rendezetlen anyagi ügye: legutóbb tavaly októberben, előtte pedig 2018 novemberében és szeptemberében is előfordult ez velük.

Most egy budapesti magánszemély indított végrehajtást a klub ellen a cégbírósági dokumentumok szerint, és 16,51 millió forintot követel, amire még rárakódik az április 7-e óta gyűlő késedelmi kamat.

A lap kereste az ügyben az Újpest FC-t, amely a cikk megjelenéséig nem válaszolt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ez azonnal bejelez, ha más megkaparintja az ön jelszavát

Ez azonnal bejelez, ha más megkaparintja az ön jelszavát

Távozik posztjáról az Apple egyik legfontosabb embere, Phil Schiller

Távozik posztjáról az Apple egyik legfontosabb embere, Phil Schiller

Vádat emeltek a Bartók Béla úton megbilincselt biciklissel szemben

Vádat emeltek a Bartók Béla úton megbilincselt biciklissel szemben