szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A birodalom új gyermekének KPE Asset and Property Kft. lett a neve, vagyonkezeléssel foglalkozik.

Mészáros Lőrinc a válópere kellős közepén 3 millió forintos törzstőkével egy új társaságot hozott létre, melynek fő tevékenysége a vagyonkezelés – írta az Mfor.hu. A felcsúti milliárdos és Mészárosné Kelemen Beatrix szeptemberben jelentették be, hogy elválnak.

A KPE Asset and Property Kft. nevű társaságot egész pontosan a Konzum PE Magántőkealap hozta létre, amely hivatalosan a válófélben lévő milliárdos nagyvállalkozó és felesége közös tulajdonában van.

A KPE Asset and Property székhelye a számos más Mészáros-érdekeltségnek – köztük az Opus Globalnak – is otthont adó Andrássy úti épület, az 59. szám alatt található Andrássy Palace. A társaság ügyvezetője Mészáros egyik bizalmi embere, aki a felcsúti vállalkozó más érdekeltségeit is irányítja.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!