szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az áruházlánc egy magyar startup céggel közösen költözteti az internetre közel háromezer termékét.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

A ROKSH-sal összefogva indítja be Budapesten az internetes rendelést az Aldi. Közleményük szerint közel háromezer terméküket lehet így otthonról megrendelni, köztük például zöldséget, gyümölcsöt, húst, tejet, pékárut, vagy akár tisztítószereket is.

Az Aldi az első olyan magyar diszkont áruházlánc, amelyik az interneten értékesíti termékeit. Bernard Haider, az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. ügyvezető igazgatója kiemelte, hogy az Aldi ezen lépésével a régióban is az első, ugyanis a környező országok egyikében sem lehetséges még interneten rendelni tőlük.

A ROKSH 2019-ben indult bevásárlószolgáltatásának egyik előnye, hogy a járvány miatt karanténba szorulók is rendelhetnek vele, ugyanis van olyan opció is, amivel le lehet egyeztetni, hogy a csomagot a kézbesítő csak letegye az ajtó elé. Weboldalukon egyébként nem csak az Aldi termékkínálata érhető el, lehet rendelni rajtuk keresztül a Tesco, az Auchan, vagy a CBA Príma üzletekből is.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ez történt: Bankkártyával lopó csalókat leplezett le a Jófogás

Ez történt: Bankkártyával lopó csalókat leplezett le a Jófogás

Kritikus méretű lehet az informatikushiány a következő években

Kritikus méretű lehet az informatikushiány a következő években

Meghalt egy spanyol hegymászó, a K2 meghódítására készült

Meghalt egy spanyol hegymászó, a K2 meghódítására készült