szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Jogszerűtlen híresztelésekről beszél a vállalatcsoport vezetése.

A Dunaferr menedzsmentjének vezetői az elmúlt napokban arról értesültek, hogy a vállalat egyik ukrán tulajdonosi érdekcsoportja megpróbálja megzavarni, szétzilálni társaságcsoport munkájának irányítását – áll a Dunaferr csütörtöki közleményében. Azt is írják,

az érvényben levő járványügyi törvényeket és korlátozásokat illegális módon kihasználva tennék ezt.

A Dunaferr vezetése felé – írják – több üzleti partner is jelezte, hogy a vállalatcsoport irányításával kapcsolatban bizonytalanságot keltő megkeresést és tájékoztatást kaptak. Ezek alaptalanok, és mindenkit arra kér a menedzsment, hogy mindezt hagyja figyelmen kívül. Ha a tulajdonosi, irányítási helyzetben hivatalos változás történik, úgy erről a vállalat szabályszerűen tájékoztatja partnereit és az érintetteket –  teszik hozzá.

Részletekbe ezen túlmenően nem bocsátkozik a közlemény. A Dunaferr az elmúlt időben többször került a hírekbe a működésével kapcsolatos problémák miatt. Novemberben három minisztertől kértek segítséget a vállalat dolgozói, mert a szakszervezet szerint továbbra sem kapják meg időben a béreket. Szintén nehezményezték, hogy a vállalatnak már egy ideje nincs igazgatósága és cégvezetője sem.

A Dunaferr körüli gondokról már tavaly is írtunk.

Három minisztertől kérnek segítséget a Dunaferr dolgozói

A szakszervezet szerint továbbra sem kapják meg időben a béreket, szintén nehezményezik, hogy a vállalatnak már egy ideje nincs igazgatósága és cégvezetője sem.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Illegális buliból a tetőn át menekült a Mönchengladbach focistája

Illegális buliból a tetőn át menekült a Mönchengladbach focistája

Fucsovicsot nem zökkenti ki a melbourne-i karantén

Fucsovicsot nem zökkenti ki a melbourne-i karantén

Nyolc kilométeres a dugó az M1-esen a kigyulladt kamion miatt

Nyolc kilométeres a dugó az M1-esen a kigyulladt kamion miatt