szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A nyertes konzorcium 1,8 milliárd forintért vállalta a Mol Bubi üzemeltetését.

A Csepel-Nextbike konzorcium nyerte a Mol Bubi öt évre szóló üzemeltetési pályázatát – szúrta ki a Telex az elektronikus közbeszerzési figyelőn. A konzorcium 1,798 milliárd forintért vállalta a szolgáltatást.

A cikk szerint 158 budapesti gyűjtőállomáson összesen 2000 kerékpárnak kell helyet biztosítani. A szerződés alapján viszont elég egy 1200 darabos flottával elindítani a szolgáltatást.

A BKK egy korábbi közleménye szerint a jelenleginél könnyebb kerékpárok érkeznek Budapestre és az állomány igény esetén további 360 biciklivel bármikor bővíthető lesz. A Nextbike egyik vezetőjének Linkedin-bejegyzése szerint az új kerékpárok így fognak kinézni:

(null)

(null)

A Mol Bubi szolgáltatást vasárnap állította le a BKK. A közbringarendszer téli szünetet tart, 2021 tavaszára várható az újraindulás. A BKK azt ígérte, hogy a tarifarendszer rugalmasabb lesz, mint eddig, a BKK-bérlettel rendelkezők jelentős kedvezményekre számíthatnak. A tásaság azt is közölte, hogy az üzemeltetéshez új informatikai hátteret épít ki és új applikációt is kap a szolgáltatás.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kampánytanácsadójának és rappereknek is kegyelmet adott elnöksége utolsó óráiban Donald Trump

Kampánytanácsadójának és rappereknek is kegyelmet adott elnöksége utolsó óráiban Donald Trump

Marabu Féknyúz: Szeretem, aki szófogadó

Marabu Féknyúz: Szeretem, aki szófogadó

Müller Cecília: Fontos lépést tettek a magyar vakcina fejlesztése felé

Müller Cecília: Fontos lépést tettek a magyar vakcina fejlesztése felé