szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az új vállalkozást január 11-én jegyezték be, légi, szárazföldi és vízi szállítást kiegészítő szolgáltatást is vállalnak.

Új üzletbe vágott Rogán-Gaál Cecília: a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető Rogán Antal volt felesége szállítmányozással foglalkozó társaságot alapított – vette észre a K-Monitor.

Rogán Cecília új vállalkozását DCL Logisztika Kft. néven jegyezték be január 11-én. A társaság többek között egyéb szállítást kiegészítő szolgáltatást, raktározást, tárolást, légi, szárazföldi és vízi szállítást kiegészítő szolgáltatást, illetve rakománykezelést is vállal.

Az új cég egyedüli tulajdonosa Rogán-Gaál, az ügyvezetője pedig a Rogán Cecília új férjéhez köthető személyi edző.

Rogán Antal miniszter volt felesége eddig elsősorban rendezvényszervezéssel foglalkozott, az ezzel kapcsolatos feladatokat a Sarka Katával alapított közös Nakama & Partners Kft.-vel bonyolították. A K-Monitor szerint a Nakama még nem adta le a 2019-es beszámolóját, így a K-Monitor szerint elképzelhető, hogy az államilag dotált, szépségversenyben, fitneszrendezvényekben utazó cég bukja az adószámát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Oroszi Babett Gazdaság

2020-ban 210 millió forintot adott a Szerencsejáték Zrt. leányvállalata a Rogán Cecíliához köthető sporteseményekre

Kedden e-mailben kértük az adatokat, hogy 2020-ban mennyi pénzt fordított a közpénzből működő Szerencsejáték Service Zrt. a Rogán Cecíliához köthető Fitbalance sporteseményekre, nekünk nem válaszoltak, szerdán viszont a honlapjukon nyilvánosságra hozták az összegeket. Egyszer 140, még egyszer 70 millió forintot kaptak a koronavírus-válság közepén.

Hogyan öltözzön oltáshoz egy divatdiktátor?

Hogyan öltözzön oltáshoz egy divatdiktátor?

Gáspár Evelin és a meztelen képek: a személyestől a közügyig

Gáspár Evelin és a meztelen képek: a személyestől a közügyig

Három részre vágták, mégis összerakta magát a robot – videó

Három részre vágták, mégis összerakta magát a robot – videó