szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Német lapok beszámolói szerint az Aldi e-kereskedelemhez szükséges rendszer fejlesztésébe kezdett, de azt nem tudni, vajon más régiókba is elhozzák-e azt.

Az Aldi Süd várhatóan még az év első felében bevezeti azt az új háttérrendszerét Németországban, amellyel megteremti az e-kereskedelem, vagyis az internetes értékesítés alapjait – szúrta ki a Lebensmittel Zeitung hírét a Media1.hu.

Az üzletlánc eddig nem lelkesedett az internetes értékesítés iránt. Ennek fő oka, hogy a vállalat nemcsak élelmiszereket, hanem más termékeket is árusít, a profit pedig inkább azokból jön.

Lehetséges azonban, hogy a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozó intézkedések és a megváltozott életmód elgondolkodtatta a cég vezetőségét.

Azt nem tudni, hogy az esetleges webshop pontosan milyen feltételekkel működne, hol lenne igénybe vehető. Az Aldi Magyarország esetében most is van lehetőség házhoz szállításra, ám ez kizárólag Budapesten érhető el, és nem is közvetlenül tőlük, hanem a Roksh nevű startupon keresztül.

A webshop indításának állítólagos híre miatt megkerestük a vállalat magyarországi képviseletét. Amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Baljós hírek az idei nemzetközi fesztiválszezonról: másodszor is elmarad két fontos rendezvény

Baljós hírek az idei nemzetközi fesztiválszezonról: másodszor is elmarad két fontos rendezvény

PDSZ: A tanároknak nem a 26, hanem a 84 százaléka oltatná be magát

PDSZ: A tanároknak nem a 26, hanem a 84 százaléka oltatná be magát

87 ezer család kaphat támogatást napelemes rendszerekre

87 ezer család kaphat támogatást napelemes rendszerekre