"Olyan volt, mint egy csoda" - itt a Quimby legújabb dobása - videó

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Kísérletező élőzenés klipet forgatott a Quimby-vel az a:normal sessions, filmet és élőzenét ötvöző új generációs projekt mögött álló filmes csapat Vandad Kashefi rendezésében - számolt be a Lángoló Gitárok blog.

Az a:normal sessions új kontextusba emeli a zenei videókat. Nemcsak képi világot és történetet álmodnak egy dalhoz, de a zene együtt lüktet a forgatással. Alba Hyseni, a Singas Project, Illspokinn és a Soulclap, Harcsa Veronika&Gyémánt Bálint, Palya Bea és a Hangmás után a csapat a Quimby-t kérte fel legújabb rendhagyó videoklipjéhez. Vandad Kashefi rendező az együttes egyik legnépszerűbb dalát, a Legyen vöröst választotta - írja a Lángoló Gitárok blog.

A Legyen Vörös története egy, a kilencvenes évek elejének hangulatát idéző presszóban játszódik, ahol a pislákoló vörös fényszőnyeg mögött egymástól elszigetelt egyéni drámák kerülnek a felszínre, ahogy a dal kibontakozik.

A Quimby frontembere, Kiss Tibi így szerint a forgatás "kicsit olyan volt, mint egy csoda, ami csak a pillanatban létezik, majd szertefoszlik a levegőben. Ezt a pillanatot élőben felvenni igazi kihívás, egyszeri és megismételhetetlen."