Vége a találgatásoknak: Daniel Craig marad James Bond

Vége a találgatásoknak: Daniel Craig marad James Bond

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Korábban híresen azt nyilatkozta: inkább felvágná az ereit, mint hogy újra eljátssza a 007-est. A New York Times azt írja, meggondolta magát.

Amikor bejelentették a 25. Bond-film premierdátumát (2019. november 8.), íróit (az előző hat mozit is szerző Neal Purvis, Robert Wade), két fontos részletet is homályban hagytak: a rendező és a főszereplő kilétét.

Előbbiről annyit lehet tudni, hogy a Skyfallt és a Spectre-t rendező Sam Mendes biztosan nem tér vissza, utóbbi személyéről viszont már kész tényként ír a New York Times. A lap két, a produkcióhoz közeli forrására hivatkozva írta meg, hogy Daniel Craig visszatéréséről már megállapodtak.

Még 2016 elején válaszolta azt egy elhíresült interjúban, hogy inkább felvágná az ereit, mint hogy újra James Bond bőrébe bújjon, de később azt mondta, kimerült volt az interjú készítése idején, és nem gondolta át, mit mond. Később már lehetséges esetként nyilatkozott az újrázásról, egy bulvárlap pedig már idén áprilisban azt írta, hogy megállapodott a producerekkel az új filmről.

Egyszerű, de pazar az új James Bond film

Gyönyörűen filmezett, klasszikus korszaklezárós James Bond-sztori lett a napokban a moziba került 007 Spectre. Azt még nem tudni, hogy a film kasszában mérve mennyire lesz sikeres, de aki jegyet vált rá, jobban jár, ha tisztában van vele: ez egy búcsúkeringő, mely makacsul a tradicionális jamesbondi keretek között marad.

Kultúra – frissen, első kézből. Kövesse a HVG Kult Facebook-oldalát!

Hozzászólások