Újabb zaklatási botrány? Elmarad Louis C.K. új, pikáns témájú filmjének bemutatója

Újabb zaklatási botrány? Elmarad Louis C.K. új, pikáns témájú filmjének bemutatója

Utolsó frissítés:

Bicsérdi Ádám Szerző:

Bicsérdi Ádám
Bicsérdi Ádám

A filmben John Malkovich egy kiskorú lányokra utazó rendezőt alakít, akit a pletykák szerint Woody Allenről mintázott Louis C.K. Más források szerint a Louis C.K. elleni zaklatási vádak felszínre kerülése állhat a premier elhalasztásának hátterében.

Mint arról korábban beszámoltunk, a hazánkban is népszerű Louis C. K. olyan filmet rendezett I Love You Daddy címen, amelynek történetében megválaszolatlanul hagyja a kérdést, hogy a hetven körüli férfi (John Malkovich) viszonyt kezd-e a történet szerinti 17 éves lánnyal (Chloë Grace Moretz). Mindezt úgy, hogy maga Louis C.K is zaklatási vádak kereszttüzében áll évek óta, ám ezekre a vádakra sohasem válaszol a nyilvánosság előtt.

A The Hollywood Reporter szerint azért halasztották el pár órával a debütálás előtt az új film csütörtöki, New York-i premiervetítését, mert a Nem York Times hamarosan a komikusról is publikálni fogja leleplező cikkét. Louis C. K. ráadásul egy tévés szereplését is lemondta az utolsó pillanatban: Stephen Colbert showjának vendége lett volna, de a helyére a hivatalos közlemény szerint William H. Macy ugrik be.

Az I Love You Daddy létezését sokáig titok övezte, majd szeptemberben a Torontói Filmfesztiválon mutatták be a szakmának, ahol sok kritika érte, mivel a szereplők néha a gyerekek elleni erőszakon poénkodnak, míg mások szerint a film egyértelműen Woody Allen elleni molesztálási pletykákra utal. Az I Love You Daddy ráadásul képileg és sztorivezetését tekintve is Allen 1979-es moziját a Manhattant idézi, amelyben egy 17 éves lány kezd viszonyt egy 42 éves férfival.

Hozzászólások