Amire minden Bud Spencer-rajongó várt: film készül a legnagyobb pofonosztó életéről

Amire minden Bud Spencer-rajongó várt: film készül a legnagyobb pofonosztó életéről

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A mozis pályafutása előtti időket mutatnák be. A készülő film terveit Spencer fia, Giuseppe Pedersoli jelentette be.

Életrajzi film készül Bud Spencer életének arról a szakaszáról, amely mozis pályafutását előzte meg - jelentette be egy hétvégén zárult olasz filmfesztiválon a két éve elhunyt művész fia, Giuseppe Pedersoli.

A népszerű filmek fesztiválján, a Terni Pop Film Festen vasárnap elhangzott, hogy a produkció forgatókönyve már készül. A mozi nagy ikonjai előtt tisztelgő, először megrendezett esemény vendége volt Giuseppe Pedersoli mellett Spencer lánya, Diamante és unokaöccse, Alessandro Pedersoli is - írja az MTI.

Bud Spencer fia azt mondta, a család számára olyan, mintha a színész még mindig közöttük lenne. Ápolják az emlékét, ahogy világszerte azt teszik Spencer rajongói is. "Mindig azt mondta, hogy ő nem színész" - idézte fel, hozzátéve, hogy csak sok év után értette meg, mit akart ezzel apja kifejezni: "a forgatáson nem szerepet játszott, hanem pontosan olyan volt, mint az életben".

Pedersoli emlékeztetett rá, hogy Spencer nem akart színész lenni, úszóbajnok volt. De mindent megváltoztatott, amikor együtt lépett a kamerák elé Terrence Hill-lel, akivel haláláig barátok maradtak.

A fesztiválon adták át először a színész tiszteletére alapított Bud Spencer - a következő generáció elnevezésű díjat, amelyet Marco D'Amore olasz színész vehetett át.

A Nápolyból származó Carlo Pedersoli, aki színészként vette fel a Bud Spencer nevet, 86 éves korában hunyt el. A színészre szülővárosában nagyszabású kiállítással emlékeznek, amely szeptember 21-én nyílt meg a nápolyi Művészetek Palotájában.

Hozzászólások