szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Mind az öt tag visszatér majd, hogy a hangjukat kölcsönözzék a szereplőknek.

Animációs film készül a Spice Girls-ről
Mind az öt tag visszatér majd, hogy a hangját kölcsönözze a szereplőknek.

Egész estés Spice Girls-animációs filmen dolgozik a Paramount - írja a Guardian.

A filmben az együttes tagjairól mintázott karakterek szuperhősök lesznek majd. Azt már lehet tudni, hogy a produceri feladatokat Simon Fuller látja el, a forgatókönyvért pedig Karen McMullah és Kiwi Smith, a Doktor Szöszi és a 10 dolog, amit utálok benned írópárosa fele majd, de a rendező kilétéről egyelőre nincs hír.

Az animációs filmhez állítólag új dalok is készülhetnek, a Paramount elnöke, Mireille Soria pedig elmondta, mind az öt tag aktívan részt vesz a fejlesztésben is. A mozi jövőre érkezhet a mozikba.

Két évtizeddel a felbomlásuk után egyébként újra turnézik a Spice Girls, de csak négyen: a 42 éves Mel B (Scary Spice), a 42 éves Emma Bunton (Baby), a 44 éves Mel C (Sporty) és a 45 éves Geri Horner (Ginger) áll csak újra össze, Victoria Beckham (Posh Spice) kimarad a buliból.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Biztosan láthatunk magyar játékost is az esti BL-meccsen

Biztosan láthatunk magyar játékost is az esti BL-meccsen

Minek köszönheti Vaszily Miklós, hogy végrehajtóból tulajdonossá vált?

Minek köszönheti Vaszily Miklós, hogy végrehajtóból tulajdonossá vált?

Hatszorosára nőtt kerékpárforgalom a Nagykörúton

Hatszorosára nőtt kerékpárforgalom a Nagykörúton