Tetszett a cikk?

Jövő nyártól Havas Henrik nélkül megy tovább a TV2 reggelije, a Mokka, mert a műsorvezetőnek elege van abból, hogy folyamatosan fáradt.

Havas Henrik a Színes Bulvár Lapnak adott interjúban azt mondta, hogy 2006 nyarától befejezi a Mokkát, más lesz a műsorvezető. Havas saját elmondása szerint 56 évesen már nem bírja a tempót, napközben fáradt, este nem tud aludni, így egy kényelmesebb, személyre szabott műsort vezet jövő júniustól. Jelenleg a Mokka mellett a Buzerában is feltűnik a riporter, igaz, ott nem mind műsorvezető, csak mint állandó vendég - írja az Index.

Havas azt mondta, nem fél attól, hogy a váltással Friderikusz Sándor sorsára jut, és rövidesen nem talál olyan tévét, amelyik alkalmazná. A Mokka több mint egy éve, 2004 szeptemberében indult Havas Henrikkel és Liptai Klaudiával, a beugró műsorvezetők között M. Kiss Csabát, és Csisztu Zsuzsát lehet látni, utóbbival többször nyilvánosan is összekapott Havas.

A műsor a kevéssé sikeres Lazacot váltotta, a Mokka a teljes lakosság körében többször megelőzte a Napkeltét és az RTL Klub reggelijét, de a hirdetők szempontjából kiemelten fontos 18-49 éves korosztályban is népszerű Havas és Liptai párosa - tette hozzá az Index.

MTI Itthon

A Telesport visszaszerezné a BL-meccseket

Schulek Csaba főszerkesztő a TS sajtótájékoztatóján bejelentette: a TS az m1-en 118 százalékkal több műsoridőben foglalkozott sporttal, mint az ebben az összevetésben második RTL Klub.

MTI Itthon

Feljelentés a Cool TV műsora miatt

Ismeretlen tettes ellen feljelentést tett kedden a Cool TV egyik műsora miatt a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) elnöke és szóvivője a Fővárosi Főügyészségen - olvasható a KDNP beadványában.

MTI/hvg.hu Média

Friderikusz levegőért kapkod: közel 2,5 millió dollárt fizethet

Összesen 214 millió forint kártérítés, továbbá tíz millió forint perköltség megfizetésére kötelezte a Friderikusz Produkció Kft.-t a Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítéletében. A kamatokkal és a perköltséggel együtt Friderikusz cégének közel 2,5 millió dollárt kellene fizetnie. A kft. jegyzett tőkéje azonban a cégjegyzék adatai szerint mindössze 3 millió forint. Friderikusz "levegőért kapkod".

MTI Média

ORTT-aggályok a Mónika-show miatt

Az RTL Klub egyik talkshow-jának szereplőivel aláírt szerződéssel kapcsolatos aggályainak adott hangot ismételten a médiahatóság a kereskedelmi csatorna képviselőivel folytatott konzultáción - mondta el Vékony Éva, az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) szóvivője.

Étel helyett segítséget rendelhetnek a bántalmazott nők egy étteremből

Étel helyett segítséget rendelhetnek a bántalmazott nők egy étteremből

Levélben sürgetik az EP frakcióvezetői a 7-es cikk szerinti eljárás gyorsítását

Levélben sürgetik az EP frakcióvezetői a 7-es cikk szerinti eljárás gyorsítását

Milliók szeretik azért, mert nem olyan, mint a többi popsztár

Milliók szeretik azért, mert nem olyan, mint a többi popsztár