Ivan Simonic hat hónapig érlelt borokat az Adriai-tengerben, 30 méter mélyen. A szlovén borász szerint a 12-13 fokos hőmérséklet és a körülmények - például a nyomás - a legmegfelelőbbek a borok érlelésére. Ezen kívül az állandó tengeri ringás jót tesz a pezsgőknek, így a szlovén borász szerint nincs szükség a különben szokásos eljárásokra. Mennyibe kerül egy ilyen pezsgő? A Borravaló.hu oldalon megtudhatja.
Hullámpincében érlel pezsgőt egy szlovén vállalkozó
Nem olyan régen lehetett arról olvasni, hogy egy csapat búvár fogyasztható, 200 éves pezsgőt talált a habok alatt. Most egy szlovén vállalkozó direkt hullámpincében érlel, azt mondja, az egyedülálló technika a legjobb érlelést biztosítja - olvasható a Borravaló.hu oldalon.

Putyin után Orbánt hívta fel Trump, hogy beszéljen vele Ukrajna uniós tagságáról
Politico: A Fehér Ház Budapestre szervezné Trump, Putyin és Zelenszkij találkozóját
Az amerikai titkosszolgálat több helyszínt is felmért a találkozó lehetséges helyszíneként.
Magyar Péter titkát kereste a svájci sajtó
Hadházy Ákos: Meg akartak ölni, vagy nem tudom
Egy biztonsági őr nekihajtott a kocsijának Hatvanpusztán, de az őr autója borult fel.