szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A vállalat felkért 500 ingatlanügynököt, hogy becsüljék fel a nevezetességeket, hogy mennyiért lehetne őket piacra...

A vállalat felkért 500 ingatlanügynököt, hogy becsüljék fel a nevezetességeket, hogy mennyiért lehetne őket piacra dobni. Eszerint a Downing Street 10, minden brit miniszterelnök szolgálati luxuslakása csupán 5,2 millió fontot, azaz kb. 1,7 milliárd forintot ér, aminél sok-sok lényegesen drágább lakás is található London belvárosában.

A windsori kastély már egészen más kategória: ezt 390,9 millióért lehetne a szakértők szerint elpasszolni, ez már 128,2 milliárd forint. A csinos kis Brigthon Pavillion 51,9 millió font, azaz 17 milliárd forint, amivel épp túlszárnyalja a Stonehenge-et, ami csak 16,7 milliárd (51 millió font).

©

Ha kíváncsi még további meglepetésekre a nagy értékbecslés kapcsán, akkor a burzsujblog oldalán minden megtudhat, kattintson!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Venezuela új lapot nyitna Bidennel

Venezuela új lapot nyitna Bidennel

Le Monde: Magyarország egyre inkább Kína fő hídfőállása Európában

Le Monde: Magyarország egyre inkább Kína fő hídfőállása Európában

Nyugdíjas orvosok foglaltak el egy bezárt kórházat Olaszoszágban - videó

Nyugdíjas orvosok foglaltak el egy bezárt kórházat Olaszoszágban - videó