Költözzön be hírességek otthonába!

Költözzön be hírességek otthonába!

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hírességek otthonaiban, de még legendás filmdíszletek közt is lakhatunk, amennyiben elég vastag a pénztárcánk.

Szeretne megmerítkezni Jim Morrison kádjában? Minden vágya, hogy összedobjon egy rántottát Chaplin sütőjén? Esetleg csak romantikázna egyet az Alkonyat-nászutas rezidenciáján? - többé nem kell elfojtani az ilyen és ehhez hasonló vágyakat: egyre több híresség volt otthona bérelhető ki, az új lakókat pedig kizárólag pénztárca alapján szűrik. A Fox News összeszedte a legérdekesebb bérleményeket.

A Chaplin-hajlék

Ugyan különböző időben, de két híresség, Charlie Chaplin és Mickey Ronney is otthonának nevezhette a Malibu környéki Topanga-kanyonnál található kéthálószobás apartmant. A klasszikus bájjal hódító, kifejezetten nagy belmagasságú házikó bútorozott, ám az autentikus berendezés modern technikát, például egy titkos magánmozit rejt. A bérleti díj itt a legszerényebb, éjszakánként 42 ezer forint, a legrövidebb választható intervallum ellenben három nap.

Brazil vérmérséklet

©

Valószínűleg csak az Alkonyat széria rajongói ismerik fel ezt a diszkrét faházat, melyben a sorozat főszereplő vámpírja és átlagember menyasszonya a nászutjukat töltötték. A rezidencia a változatosság kedvéért Brazíliában, Rio és Sao Paolo között található és olyan különlegességekkel rendelkezik, mint a nappali padlójába ültetett banánpálmák jelensége. Itt az ár már jóval borsosabb, 677 ezer forintos napidíj mellett legalább két éjszakát kell maradnunk.

Utolsó otthon

©

Bármennyire is hihetetlen, Jim Morrison utolsó, Los Angeles-i otthona is bérlőre vár. Az 1932-ben épült, elegáns villa második emeletén található lakás mind a mai napig a Doors rajongóinak zarándokhelye, az új lakót azonban az utánozhatatlan atmoszféra biztosan kárpótolja majd a mécsesek kerülgetéséért. A lakás állatbarát, bérleti díja pedig alig havi 690 ezer forint.