szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A jövő McDonald's éttermét építi egy amerikai franchise-tulajdonos.

Érintőképernyős kioszknál állíthatják össze a hamburgerüket, a menüjüket, de a desszertjüket is azok a vendégek, akik az USA Missouri államában most épülő egyik új McDonald's gyorsétterem vendégei lesznek. A franchise-jogok tulajdonosai, Chris és Kari Harbiger már hat egységet működtetneka környéken, és a júliusban, 1,6 millió dolláros beruházás után megnyíló újban azt akarják megmutatni, milyen lehet a jövő Mekije. Azt ígérik, a kioszkok csak a vendégek választási lehetőségét szélesítik, nem az élő munkaerőt váltják ki, hiszen a következő hónapokban 85 új alkalmazottat terveznek felvenni.

 

©

A rendeléskor lesz egy olyan újdonság is, amilyennel még egyetlen McDonald's étteremben sem lehetett találkozni. Az még előfordul, hogy az üdítőt a gépnél újra lehet tölteni, de a Missouriban nyíló új étteremben a menühöz annyi sült krumpli jár majd, amennyit a vendég meg tud enni. És Harbigerék nemcsak a bútorokkal közelítenek majd az éttermi érzéshez: az érintőképernyőn megrendelt ennivalókat az alkalmazottak pincérként kihozzák az asztalhoz.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!