Egy szorgalmas weboldalnak köszönhetően naprakészen leutánozhatjuk kedvenc hírességünk öltözködését: ki, hol, milyen márkát hord?

Az internet mindent tud. Ez már sokszor hangzott el már a filmekben, de a forgatókönyvírók fantáziája valószínűleg jóval szegényesebb, mint a valóság. Az már szinte természetes, ha filmnézés közben nem jut eszünkbe a színész neve, vagy hogy miben láttuk korábban, azonnal megtaláljuk a választ a magyar Port.hu vagy a nemzetközi Imdb.com oldalain. A 2006 óta létező Seenon.com oldal viszont azt is megmondja, milyen ruhát, kiegészítőket viselnek a színészek. A jövőben valószínűleg csak rávisszük a szereplőre a képernyőn az egeret és máris megjelenik a gyártó neve, az ár és hogy hozzánk legközelebb hol lehet kapni, de amíg a tökéletes interaktív tévézés el nem indul, addig marad az internet és a Seenon. A hasonló blogger oldalaknál
<http://www.theceleblife.com/> jóval professzionálisabb keretek között működő, a tévécsatornákkal és hirdetőkkel közvetlenül együtt dolgozó honlap nem csak a népszerű szappanoperák szereplőivel foglalkozik, a hírességek más megjelenéseit (film, magazin, fellépések) is figyelemmel kíséri. A legkeresettebb hírességeknek saját külön menüpontjuk van, ahol hónapokra visszamenően végignézhetjük, hol-mit viseltek.

A Született feleségek legutóbbi, január 21-én leadott epizódjában például Gabrielle egy Stuart Weitzman aranyszínű magassarkúban csábított, amely 240 dollár körül vásárolható meg. A tervező cipői igen keresettek, a Született feleségek mellett termékei rendszeresen feltűnnek az Ugly Betty, a General Hospital és a Grace klinika jeleneteiben is.

A legtöbbször keresett sztárok a Lila akác köz szereplői mellett természetesen Paris Hilton és Britney Spears, de Anne Hathaway is dobogós jelenleg, őt Az ördög Pradát visel című, divattémájú filmben láthattuk legutóbb, míg a honlap friss ajánlatai közt egy fehér Calvin Klein vászonblúzzal szerepel.

Britney nevénél a legutóbbi ajánlat egy nemrég feltűnt cég, az Adiqshun egyik mély értelmű feliratot hordozó pólója, Spears kisasszony mondanivalója a mellkasi részen a következő volt: I like Nice Boys, míg hátulról pont az ellentéte, az ördögi én megnyilatkozása: I love Bad Boys. Britney egyébként évek óta rajong a feliratos pólókért, de sajnos ritkán sikerül igazán vicceset választania. Hát, nem az ízléséért szeretjük szegényt. Szerencsére a Seenon szerkesztői jobb nevelést kaptak, mert nem tették fel a pophercegnő mostanában sokat fotózott farmerből kilátszó tangáit a ruhák közé.

Paris Hilton viszont egy Jim Morrison képével díszített pólóban látták nemrég vásárolni, amelyen a felirat a rockzenészt amerikai költőként emlegeti, Paris egészen kifinomult és intellektuális tud lenni, legalább egy ruhadarab erejéig. A Junk Food nevű cég által gyártott pólót már 30 dollár körül megvásárolhatjuk, ha a Hilton- örökösnőre kívánunk hasonlítani. S ha a morrisonos nem tetszik, bátran választhatunk más feliratot, Paris valószínűleg úgyis megvette már az egész kollekciót.

Sajnálatos módon a férfi sztárok öltözködése senkit nem érdekel annyira, hogy külön menüpontban összegyűjtve láthassuk bármelyikük ruháit is, de a Született feleségek férfiszereplői nem maradtak le a honlapról. Így ha valamelyik férfi olvasónk ideálja Lynette férje, Tom, akkor Banana Republic pulóverben pakolhatja be a piszkos edényeket a General Electric mosogatógépbe.


Meghalt a The Cars frontembere

Meghalt a The Cars frontembere

Ez nem divatbetegség: figyeljen magára, és vegye észre a jeleket!

Ez nem divatbetegség: figyeljen magára, és vegye észre a jeleket!

Még ma is lehet 30 fok

Még ma is lehet 30 fok

Orbán röhögve dőlhet hátra, míg Trócsányi legrosszabb napjai elé néz

Orbán röhögve dőlhet hátra, míg Trócsányi legrosszabb napjai elé néz

Úgy tanult angolul, hogy kopaszra nyiratkozott: 175 éve született Puskás Tivadar

Úgy tanult angolul, hogy kopaszra nyiratkozott: 175 éve született Puskás Tivadar

Magyarországon is elindult a Brexitre felkészítő kampány

Magyarországon is elindult a Brexitre felkészítő kampány