szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A La Rosa olasz és magyar szakácsokat is foglalkoztat, a kreatív séf pedig a nemzeközileg ismert és elismert Vlad...

A La Rosa olasz és magyar szakácsokat is foglalkoztat, a kreatív séf pedig a nemzeközileg ismert és elismert Vlad Riskov, aki olyan éttermek indulásánál volt jelen, mint a Baraka, Goa, Dunapark, Artesano, és a Bonfinikert. Az étterem tulajdonosai Jarabek Bence (Ex-Artesano) és a szicíliai Franko Sparta, együttműködő partnerei pedig a Lucullus Baráti Társaság gasztronómiai egyesület és a Polai Tánciskola. Az Olaszországból és Spanyolországból származó alapanyagok mellett lesz napi menü is, hagyományos magyar és nemzetközi ízekkel. Az étterem ügyel a szezonalitásra és regionalitásra is.

További információ: http://lucullus.blog.hu

Így álltak bosszút Krúbin a csirkék a Budapest Parkban – fotók

Így álltak bosszút Krúbin a csirkék a Budapest Parkban – fotók

Már az amerikai kongresszus is vizsgálja az otthoni DNS-teszteket végző vállalat csődjét

Már az amerikai kongresszus is vizsgálja az otthoni DNS-teszteket végző vállalat csődjét

Ritka fogás: Picasso-tálat találtak egy antwerpeni adományboltban

Ritka fogás: Picasso-tálat találtak egy antwerpeni adományboltban

Megdőlt a női maratonfutás világcsúcsa Londonban – videó

Megdőlt a női maratonfutás világcsúcsa Londonban – videó