Jön a Titanic 3D és két új Avatar film is

Jön a Titanic 3D és két új Avatar film is

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
life-style.hu

Már az év végére, esetleg a jövő év elejére szeretné befejezni az Avatar-regényt, és folyamatosan készíti a sci-fi...

Már az év végére, esetleg a jövő év elejére szeretné befejezni az Avatar-regényt, és folyamatosan készíti a sci-fi folytatásaihoz a feljegyzéseket és vázlatokat. Az új részek forgatókönyvébe azonban még nem vágott bele - mondta -, és egyelőre nem is tudja, mikor kezd majd hozzá.
   
A forradalmian új háromdimenziós technikával forgatott Avatar című film a tavalyi év hatalmas kasszasikere lett, ami csak észak-amerikai mozis forgalmazásával több mint 750 millió dolláros bevételt hozott. Ezzel túlszárnyalta az 1997-ben bemutatott Titanic sikerét is.
   
A produkció a távoli jövőben az idegen Pandora bolygón játszódik, amelynek kincset érő ásványát egy földi bányavállalat akarja kitermelni az ott élő Na'vi népet félresöpörve. Cameron a filmhez látványos fantáziavilágot teremtett, amit - korábbi nyilatkozatai szerint - a történet folytatásaiban még alaposabban ki szeretne bontani.

A neten már egy ideje kering egy előzetes az Avatar 2 című moziról, természetesen ez egy paródia, amely egyébként kiemelkedően jól sikerült, érdemes megnézni: