"Szombat esti láz": fehér port küldtek a produkciós irodának

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI

Fehér porral töltött fenyegetőző levelet küldtek a Dancing with Stars amerikai táncverseny produkciós irodájának. A vizsgálatok végül kimutatták, hogy veszélytelen hintőpor volt a borítékban.

A Magyarországon annak idején Szombat esti láz címen futó televíziós táncversenyt az Egyesült Államokban a CBS televízió mutatja be, ők értesítették pénteken a helyi hatóságokat - a Los Angeles-i tűzoltóságot, rendőrséget, az FBI-t - a furcsa küldeményről. A szakemberek a helyszínen elvégezték a szükséges vizsgálatokat, de további vizsgálódásra egy regionális laborba vitték a küldeményt - közölte Laura Eimiller FBI-szóvivő.

A küldemény a jövő heti döntő előtt érkezett. A fődíjért hárman versenyeznek, köztük Bristol Palin, Sarah Palin alaszkai kormányzó és republikánus ex-alelnökjelölt lánya. Az elmúlt napokban a műsor felháborodást váltott ki a közvéleményben, s egyesek azzal vádolták meg Sarah Palin politikai támogatóit, hogy manipulálják a szavazást. Bristol ugyanis annak ellenére eljutott a döntőig, hogy folyamatosan a legalacsonyabb pontszámokat kapta a verseny profi zsűrijétől.