szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A csilis bab egyszerű, egy egység felkockázott hasalját lepirítok, rádobok fél egység felnegyedelt vöröshagymát...

A csilis bab egyszerű, egy egység felkockázott hasalját lepirítok, rádobok fél egység felnegyedelt vöröshagymát, valami zsíros húsból - tarja a legjobb, de száraz, karaj, comb is elmegy- fél egységet, összepirítom, fűszerezem fahéjjal, szegfűszeggel, római köménnyel, fokhagymával. Ha a babom áztatott, itt adom hozzá. Ha a babom konzerv, mint a miénk, előbb fel kell önteni, hogy a hús puhuljon. Vízzel pedig nem öntünk fel semmit, ugye. A megoldás hirtelen és nagyszerű: kóla!

Ha kíváncsi a folytatásra, a fotókra és a teljes receptre, kattintson a malackaraj oldalára.

Madárinfluenza: minden adott az évente többször lecsapó tökéletes járványviharhoz

Madárinfluenza: minden adott az évente többször lecsapó tökéletes járványviharhoz

Ruszin-Szendi üzent a honvédelmi miniszternek: Legyen férfi, álljon ki és nézzen az emberek szemébe

Ruszin-Szendi üzent a honvédelmi miniszternek: Legyen férfi, álljon ki és nézzen az emberek szemébe

Gyárfás Tamás bevonult a börtönbe

Gyárfás Tamás bevonult a börtönbe

Pottyondy Edina az „átláthatósági” törvényről: Nem túl biztató egy olyan embertől, aki a Harcosok klubja című filmről nevezi el trollhadseregét

Pottyondy Edina az „átláthatósági” törvényről: Nem túl biztató egy olyan embertől, aki a Harcosok klubja című filmről nevezi el trollhadseregét