szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A csilis bab egyszerű, egy egység felkockázott hasalját lepirítok, rádobok fél egység felnegyedelt vöröshagymát...

A csilis bab egyszerű, egy egység felkockázott hasalját lepirítok, rádobok fél egység felnegyedelt vöröshagymát, valami zsíros húsból - tarja a legjobb, de száraz, karaj, comb is elmegy- fél egységet, összepirítom, fűszerezem fahéjjal, szegfűszeggel, római köménnyel, fokhagymával. Ha a babom áztatott, itt adom hozzá. Ha a babom konzerv, mint a miénk, előbb fel kell önteni, hogy a hús puhuljon. Vízzel pedig nem öntünk fel semmit, ugye. A megoldás hirtelen és nagyszerű: kóla!

Ha kíváncsi a folytatásra, a fotókra és a teljes receptre, kattintson a malackaraj oldalára.

Videón búcsúzik Gyurcsány Ferenc: Vagyonomat nem gyarapítottam, annak jelentős részét Klárával közösen szép célokra fordítottuk

Videón búcsúzik Gyurcsány Ferenc: Vagyonomat nem gyarapítottam, annak jelentős részét Klárával közösen szép célokra fordítottuk

Legyen tünetmentes a fesztiválszezon! Így kerülhető el a húgyúti fertőzés nyáron

Legyen tünetmentes a fesztiválszezon! Így kerülhető el a húgyúti fertőzés nyáron

Titokzokni, naptej, sajtkés – 252 millióért rendelt a Szánthó Miklós-féle Alapjogokért Központ Balásy Gyula cégétől

Titokzokni, naptej, sajtkés – 252 millióért rendelt a Szánthó Miklós-féle Alapjogokért Központ Balásy Gyula cégétől

Mi a baj a nők meccseivel, miért nem játszhatnak évek óta este a Roland Garroson?

Mi a baj a nők meccseivel, miért nem játszhatnak évek óta este a Roland Garroson?