szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A csilis bab egyszerű, egy egység felkockázott hasalját lepirítok, rádobok fél egység felnegyedelt vöröshagymát...

A csilis bab egyszerű, egy egység felkockázott hasalját lepirítok, rádobok fél egység felnegyedelt vöröshagymát, valami zsíros húsból - tarja a legjobb, de száraz, karaj, comb is elmegy- fél egységet, összepirítom, fűszerezem fahéjjal, szegfűszeggel, római köménnyel, fokhagymával. Ha a babom áztatott, itt adom hozzá. Ha a babom konzerv, mint a miénk, előbb fel kell önteni, hogy a hús puhuljon. Vízzel pedig nem öntünk fel semmit, ugye. A megoldás hirtelen és nagyszerű: kóla!

Ha kíváncsi a folytatásra, a fotókra és a teljes receptre, kattintson a malackaraj oldalára.

Erdő Péter: Nem lenne túl eredményes csak úgy csípőből meghívni a pápát Magyarországra

Erdő Péter: Nem lenne túl eredményes csak úgy csípőből meghívni a pápát Magyarországra

Oda fognak menni érte: 1 000 000 000 000 dollárnyi nemesfém rejtőzhet a Holdon

Oda fognak menni érte: 1 000 000 000 000 dollárnyi nemesfém rejtőzhet a Holdon

Nyugdíjba vonult az első olyan HÉV-szerelvény, amely elérte a 60 éves kort – videó

Nyugdíjba vonult az első olyan HÉV-szerelvény, amely elérte a 60 éves kort – videó

Vitályos Eszter emeli a tétet a picsogás-vitában

Vitályos Eszter emeli a tétet a picsogás-vitában