szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A csilis bab egyszerű, egy egység felkockázott hasalját lepirítok, rádobok fél egység felnegyedelt vöröshagymát...

A csilis bab egyszerű, egy egység felkockázott hasalját lepirítok, rádobok fél egység felnegyedelt vöröshagymát, valami zsíros húsból - tarja a legjobb, de száraz, karaj, comb is elmegy- fél egységet, összepirítom, fűszerezem fahéjjal, szegfűszeggel, római köménnyel, fokhagymával. Ha a babom áztatott, itt adom hozzá. Ha a babom konzerv, mint a miénk, előbb fel kell önteni, hogy a hús puhuljon. Vízzel pedig nem öntünk fel semmit, ugye. A megoldás hirtelen és nagyszerű: kóla!

Ha kíváncsi a folytatásra, a fotókra és a teljes receptre, kattintson a malackaraj oldalára.

Földrengés rázza Szantorini környékét, egyre erősebbek a mozgások

Földrengés rázza Szantorini környékét, egyre erősebbek a mozgások

Gyurcsány már koalíciós kormányt vizionál és március 15-én meg is alapozná

Gyurcsány már koalíciós kormányt vizionál és március 15-én meg is alapozná

"Maradjanak a helyükön!" - kérte az utaskísérő, miközben lángolt a hajtómű (videóval)

"Maradjanak a helyükön!" - kérte az utaskísérő, miközben lángolt a hajtómű (videóval)

Lápvédők akcióztak az M0-s menti hódmérnökök gátjáért

Lápvédők akcióztak az M0-s menti hódmérnökök gátjáért