szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A csilis bab egyszerű, egy egység felkockázott hasalját lepirítok, rádobok fél egység felnegyedelt vöröshagymát...

A csilis bab egyszerű, egy egység felkockázott hasalját lepirítok, rádobok fél egység felnegyedelt vöröshagymát, valami zsíros húsból - tarja a legjobb, de száraz, karaj, comb is elmegy- fél egységet, összepirítom, fűszerezem fahéjjal, szegfűszeggel, római köménnyel, fokhagymával. Ha a babom áztatott, itt adom hozzá. Ha a babom konzerv, mint a miénk, előbb fel kell önteni, hogy a hús puhuljon. Vízzel pedig nem öntünk fel semmit, ugye. A megoldás hirtelen és nagyszerű: kóla!

Ha kíváncsi a folytatásra, a fotókra és a teljes receptre, kattintson a malackaraj oldalára.

Fejre állva landolt az árokban egy autó a 86-oson

Fejre állva landolt az árokban egy autó a 86-oson

Trumpék nyitottak arra, hogy a Krímet Oroszország részének ismerjék el

Trumpék nyitottak arra, hogy a Krímet Oroszország részének ismerjék el

Zelenszkij Putyin tűzszünetéről: 30 óra elég a címlapokra, de a békének csak 30 nap adhatna esélyt

Zelenszkij Putyin tűzszünetéről: 30 óra elég a címlapokra, de a békének csak 30 nap adhatna esélyt

A német rendőrségi szakszervezet szerint itt az ideje kitiltani a fegyvereket a tömegközlekedésről és a vasútállomásokról

A német rendőrségi szakszervezet szerint itt az ideje kitiltani a fegyvereket a tömegközlekedésről és a vasútállomásokról