Hazai pályán esett ki a Chelsea, kiütötte ellenfelét a Manchester United

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

4-3-es vereséget szenvedett a Chelsea együttese a londoni Stamford Birdge-en a Newcastle United csapatától az angol Ligakupában. A Manchester United egy ötöst rúgott.

Az esélyesnek számító Chelsea szerzett vezetést hazai pályán, de még az első félidőben átvette a vezetést a Newcastle United. A hajrában egy vitatható tizenegyessel Nicolas Anelka újra egalizált (3-3), de az utolsó percekben a vendégek mégis betyötörték a győztes gólt. A végjáték óriási küzdelmet hozott, a londoniak egyfolytában támadtak, végül mégis kiestek a Ligakupából.

A meccs végén egy felháborodott londoni szurkoló berohant a pályára, de a biztonságiak másodpercek alatt elkapták és kicipelték a stadionból. A Newcastle története során először búcsúztatta a sorozattól a Chelsea-t, amely idén nem jutott a legjobb tizenhat csapat közé.

A West Bromich Albion csapata is megelepetést okozott, hiszen a második félidőben fordítva 2-1-re legyőzte a Manchester Cityt, mely így szintén búcsúzott a második legrangosabb angol kupasorozattól.

ANGOL LIGAKUPA 2010/2011

3. FORDULÓ:

  Chelsea - Newcastle United 3-4 (1-2)

  Aston Villa - Blackburn Rovers 3-1 (0-1)

  Scunthorpe United - Manchester United 2-5 (1-2)

  Wigan Athletic - Preston North End 2-1 (0-1)

  West Bromwich Albion - Manchester City 2-1 (0-1)