Schumacher annyira azért nincs jól

Schumacher annyira azért nincs jól

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Bár az ex-Forma–1-es Philippe Streiff szerint Schumacher már felismeri a környezetében lévő embereket és ülni tanul, menedzsere szerint a síbalesetet szenvedő autóversenyző állapota továbbra is csak a sérüléseinek megfelelően javul, és hosszú út áll még előtte.

Visszafogottan nyilatkozott az éppen egy éve síbalesetet szenvedő Forma–1-es legenda, Michael Schumacher javuló egészségi állapotáról menedzsere. "Nem tudom megerősíteni" – mondta Sabine Kehm a javulásról szóló hírekre a Reutersnek. Schumacher a sérüléseinek megfelelően javulást mutat ugyan, de még hosszú út áll előtte – nyilatkozta a menedzser.

©

Philippe Streiff, volt Forma–1-es versenyző korábban a Le Parisiennek azt nyilatkozta, hogy Schumacher már megismeri a környezetében lévő embereket és azon igyekszik, hogy egyenesen tudjon ülni. Streiff Schumacher feleségére, Corinnára és orvosára, Gerard Saillantra hivatkozva közölte a jó híreket.

Sabine Kehm a Reutersnek ezzel kapcsolatban azt mondta: Streiff nem szoros barátja Schumachernek, és nem áll kapcsolatban se a feleségével, se az orvosával.