szerző:
hvg.hu

Sokáig találgatták, Tőzsér Dániel miért nem játszott klubja előző két meccsén, ez lehet a megfejtés.

A DVSC nem indokolta meg a csapatkapitány, Tőzsér Dániel hiányzását: nem számolt be sérülésről vagy eltiltásról, ami azért is furcsa volt, mert legutóbb a Ferencváros elleni rangadón kellett volna pályára lépnie a korábbi válogatottnak – írja a Csakfoci.hu.

A napokban már arról lehetett hallani, hogy a focista egy kisebb baleset miatt nem bevethető, ami a lap információi szerint a pályán kívül sérült meg, egy csapatépítő összejövetelen.

A cikk szerint az esemény programjában favágás is szerepelt, Tőzsér aközben vágta meg a bokáját egy baltával. Nyílt vérző sebe lett, amit el is kellett látni.

A focista a portálnak elismerte, hogy volt egy kisebb balesete, aminek következtében egy kis beavatkozásra volt szüksége. "A részletekbe nem szeretnék belemenni. Egészséges vagyok, mint a makk, a csapat rendelkezésére állok már" – mondta.

A DVSC friss közleménye szerint a csapatkapitány már újra teljes értékű edzésmunkát végez.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Jönnek a rabszolgatörvény miatti útelzárások

Jönnek a rabszolgatörvény miatti útelzárások

Szexjelenetet forgattak a gízai piramison

Szexjelenetet forgattak a gízai piramison

A magyarok döntöttek az óraátállításról: legyen a nyári!

A magyarok döntöttek az óraátállításról: legyen a nyári!

Így ajándékozz, hogy mindenki elégedett legyen

Így ajándékozz, hogy mindenki elégedett legyen

Ki nyert ma az ötös lottón?

Ki nyert ma az ötös lottón?

Varga Erika: Automatikusan működnek a „szalonrasszista” attitűdök

Varga Erika: Automatikusan működnek a „szalonrasszista” attitűdök