Megműtötték a navigátort, akit a nézők mentettek ki a lángoló versenyautóból

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Férje azt írta, Párdi Kata hamarosan újra mosolyogni fog.

Ahogy vasárnap megírtuk, súlyos baleset érte a hétvégi Veszprém Ralin a Rallye2 osztályban érdekelt Neukirchner András–Párdi Kata-párost: miután lesodródtak az útról és az azt szegélyező fák közé hajtottak, a versenyautójuk kigyulladt. A pilótának még volt ereje kiszállni, a navigátort a nézők szabadították ki a lángoló Hondából.

Párdi férje később a Facebookon tett közzé egy bejegyzést a navigátor állapotáról, azt írta, "megműtötték, a combját rendbe rakták, kulcscsontja nem mozdult el a törés miatt, így azt nem bántották. Bokáit sajnos nem tudták még műteni a fertőzésveszély miatt. Belső sérülése nincs, a gerince nem sérült." Posztjához, amelyhez egy fotót is mellékelt, hozzáfűzte: "Így fog nemsokára mosolyogni mint a képen."

Keszthelyi Róbert hősöknek nevezte a mentésben részt vett szurkolókat, és köszönetet mondott nekik azért, hogy megmentették a felesége életét.

A szezon egyetlen murvás versenyét összetettben a Bútor Róbert–Tagai Róbert-páros nyerte, Rallye2-ben Trencsényi Vince és Pannuska Dávid győzött.

Hozzászólások