szerző:
H. A.
Tetszett a cikk?

Egy utánpótláskorú sportolónál vetődött fel, hogy koronavírusos lehet.

Koronavírus - a második hullám
Fél évvel a koronavírus-világjárvány tavaszi kitörése után megérkezett a pandémia második hulláma. A fertőzöttek számának radikális emelkedése egyre több országot kényszerít ismét korlátozások bevezetésére annak ellenére, hogy a világgazdaság még magához sem tért a tavaszi járványkitörés hatásaitól. A jelek szerint a második hullám Magyarországot is elérte. Kövesse híreinket!
Friss cikkek a témában

„A jövő hétre meghirdetett edzések a szakosztályban felderített Covid-fertőzés miatt határozatlan ideig – de legalább a terem fertőtlenítéséig – elmaradnak” – olvasható abban a figyelmeztető üzenetben, amelyet a Vasas Vívószakosztálya adott ki, s amely szerkesztőségünkhöz is eljutott. A levélben azt is közölték, hogy az érintettel együtt edző verenyzők elérhetőségeit kontaktkutatá céljából közlik az illetékesekkel.

Megkeresésünkre Jenkei Dániel, a Vasas kommunikációs vezetője elmondta: az intézkedés a Pasaréti úti vívócsarnokot érinti, ahol az elmúlt napokban megfordult egy olyan utánpótláskorú sportoló, akiről feltételezhető, hogy megfertőződött a koronavírussal.

Jenkei közlése szerint az illetékes hatóság még nem értesítette a klubot a vívó tesztjének eredményéről, ezért egyelőre úgy döntöttek, hogy néhány napra felfüggesztik az edzéseket a csarnokban.

Amennyiben beigazolódik, hogy a sportoló megfertőződött, fertőtlenítik a létesítményt, és határoznak a további szükséges lépésekről.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Agilis munkavállalói élmény

Agilis munkavállalói élmény

Későn ébredt a Fradi, 2-2-es döntetlen a Dinamo Kijev ellen

Későn ébredt a Fradi, 2-2-es döntetlen a Dinamo Kijev ellen

Mészáros Lőrinc most éppen 18 kilométeres vasútépítésre nyert 45 milliárd forintot

Mészáros Lőrinc most éppen 18 kilométeres vasútépítésre nyert 45 milliárd forintot