Hamvay Péter
Szerzőnk

Hamvay Péter

Hamvay Péter hvg360

Jakab Péter: Nem volt téma a családban a holokauszt, de a zsidózás zavar

Miskolcon nőtt fel és a szíve mindig visszahúzta a városba. Most mégis Budapesten politizál, ahol elmondása szerint az ellenzékből is volt, aki vidéki prolinak gondolta. Zsidó származású, de nincs identitástudata. A cigánykérdés vonzotta a Jobbikhoz, miközben tanított roma nemzetiségi iskolában is. HVG-portré a Jobbik miniszterelnök-jelöltjével.

Hamvay Péter hvg360

Megszűnik a POSZT

A kormány kultúrharcának legfrissebb zsákmánya a Pécsi Országos Színházi Találkozó, amely nemcsak nevet vált, de végleg el is tűnhet a kínálatból.

Hamvay Péter HVG Hetilap

Üdv a klubban!

Az első adatokat kedvezően értékelik a Klubrádiónál, a hallgatóik többsége megtalálta az adást a 92,9-es frekvencia lekapcsolását követően. A Médiatanács közben intő álmot látott, s megkezdte pályázatuk alaki vizsgálatát. De az online térben sem magányos partizánok.

Hamvay Péter HVG Hetilap

Nem szól a rádió

Lekapcsolják a Klubrádiót: a bíróság első fokon jogszerűnek találta, hogy a Médiatanács nem hosszabbította meg a frekvenciaengedélyét. A hatalom évek óta hajlítgatja a jogszabályokat, hogy bizonytalanságban tartsa, illetve ellehetetlenítse az egyetlen ellenzéki rádiót.

1 2 3 4 5 6 7
11