Jól olvassa: 10 GB RAM-mal támad a Vivo új okostelefonja

Jól olvassa: 10 GB RAM-mal támad a Vivo új okostelefonja

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A kínai Vivo hamarosan érkező Xplay7-es mobilja jó eséllyel minden idén érkező csúcskategóriás készülékre ráverhet, legalábbis ami a memóriát illeti.

Bár egyelőre még csak januárnál tartunk, az idei év legnagyobb mobilos eseményei pedig még csak ezután érkeznek, könnyen lehet, hogy a kínai Vivo legújabb készülékeit egyetlen gyártó sem fogja tudni felülmúlni. Ez a gyártó volt, amely nemrég a világon elsőként mutatta be azt a mobilt, amelyben a kijelzőbe integrálták az ujjlenyomat-olvasót, a kiszivárgott hírek szerint pedig hamarosan egy újabb mobilt mutatnak majd be, ami minden szempontból ráverhet az érkező konkurenciára.

©

Az Xplay7-esnek a PhoneRadar szerint 4K-s kijelzője lesz, ami szinte a teljes előlapot elfoglalja: egész pontosan annak 92,9 százalékát. A mobil lelkét a Qualcomm Snapdragon 845-ös processzora adja majd, az igazi érdekesség azonban mégsem ez – hanem az ezzel együtt érkező 10 GB RAM memória. Ha a kiszivárgott információk helyesek, az Xplay7-es lehet az első mobil, amelyikbe ekkora RAM-ot tesznek.

©

Ezek után már szinte meg sem lepődünk, hogy a belső tárhely 256, illetve 512 GB-os attól függően, hogy melyik változatról beszélünk. A mobilt ráadásul kamerafronton is erősnek ígérik: a dupla kamerával 4X-esen tudunk veszteség nélkül zoomolni.

©

Hogy pontosan mikor mutatják be, mennyibe fog kerülni, és – ami a legfontosabb – mekkora lesz az akkumulátora, arról egyelőre nincs információ.

Ha máskor is tudni szeretne a legérdekeseb új telefonokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.