szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy újabb, a legilletékesebbtől, azaz a gyártótól származó poszter jelent meg a neten a Huawei Infinity O kijelzőjére utalva. Megelőzi vajon a kínai cég a Samsungot?

Csupán néhány napja, hogy a Huawei megosztott egy sejtelmes képet a kínai Weibo oldalon, jelezve, hogy decemberben – talán meg is előzve a Samsungot – kirukkol egy olyan telefonnal, amelyen a notch helyett csupán egy kis lyuk van a kijelzőn, s ez alá rejtik a szelfikamerát.

Most egy újabb kiszivárogtatás érkezett, újra csak a gyártótól, és még inkább megerősíti az előbbieket. A „One Step Further (to) See the Future” (szabadon fordítva: egy lépéssel a jövő felé) felirat ugyan nem árul el sokat, viszont a kép bal felső sarkában lévő lyukacska annál többet elmond, hiszen egyértelműen az Infinity O-szerű kijelző jellemzőjére utal. A decemberi dátum pedig ismét csak azt tudatja, még ebben az évben megjelenik a Huawei újdonsága.

©

A jól értesültek szerint egyébként a Huawei Nova 4 telefonról van szó – korábban már kiszivárgott az alábbi kép erről a telefonról, és ezen egyértelműen látható a jellegzetes kis lyuk a kijelzőn.

©

Egyébként a Huawei-telefon LCD-kijelzőjét (akárcsak a Samsungét) a BOE Display gyártja, ami megmagyarázhatja a hasonlóságot a kijelződizájn és a kameralyuk között.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Media1: Letartóztatták a HPS-csoport két alapítóját

Media1: Letartóztatták a HPS-csoport két alapítóját

Az állat mindig riasztó sikolyt hallat, csak az ember kiált örömében

Az állat mindig riasztó sikolyt hallat, csak az ember kiált örömében

Kásler Miklós személyesen adta át a Szent Ferenc Kórház poszt-Covid részlegét

Kásler Miklós személyesen adta át a Szent Ferenc Kórház poszt-Covid részlegét