szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kissé hihetetlennek tűnő tortúratesztnek vetették alá a Xiaomi függetlenné vált márkájának újdonságát, a Redmi Note 7-et.

A Xiaomitól időközben "levált" Redmi mostanság minden fórumon telefonja ellenállóságát hangsúlyozza, a tesztelők pedig kapnak is az alkalmon, hogy furcsábbnál furcsább teszteket végezzenek rajta. A Redmi 7-et például a földre dobták, megtaposták, most pedig újabb szokatlan próbák történtek.

A néhány órája megjelent felvételeken ezúttal egy Redmi Note 7 vizsgáztatása látható, méghozzá kétféleképpen: a mobilt előbb egy szemetesvödörben hajítják le a lépcsőn, hogy minél több ütés érje, majd pedig görkorcsolyát faragnak belőle, szintén a törésállóság határának megállapítása miatt.

A tesztelő utóbbit ragasztószalagokkal oldja meg, pontosabban azok segítségével rögzíti a kerekeket a készülékhez, majd az így kapott szerkezetet a cipőjéhez. Ezzel még nincs vége a mókának, a tesztelő ugyanis fel is veszi a korcsolyát, hogy élesben, teljes testsúlyával ránehezedve próbálja ki azt.

Ilyen tesztre aligha került még sor, már csak ezért is érdemes megnézni a felvételt, amelynek végén természetesen az eredmény is látható. Röviden: ez a mobil úgy tűnik, elég sok mindent kibír.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
40 millió Pfizer-vakcinát rendelt a WHO

40 millió Pfizer-vakcinát rendelt a WHO

A rosszabb forgatókönyv jött be: 9 százalék lett a költségvetés hiánya 2020-ban

A rosszabb forgatókönyv jött be: 9 százalék lett a költségvetés hiánya 2020-ban

4K-s felbontás 144 Hz-en: ezt tudja az új Asus monitor

4K-s felbontás 144 Hz-en: ezt tudja az új Asus monitor