szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Már többször is bizonyították, mennyire megnyugtató a színezés (igen, felnőttkorban). Szép számmal kaphatók már színező könyvek, azonban aki nem akar ezekre költeni, az számos kiszínezni való ábrát talál az alábbi oldalon.

Egyre divatosabbá vált a felnőttek körében a színezés, miután már sokan maguk is megtapasztalták, hogy igazuk van a szakembereknek: pihentető, relaxáló, nyugtató foglalatosságról van szó. Meg is látták ebben az üzleti lehetőséget a kiadók, s a könyvesboltok szép számmal árulnak ilyen füteket, könyveket. Ezek azonban meglehetősen drágák, viszont az internet jóvoltából ingyen is hozzáférhetünk ilyen kiszínezésre váró rajzokra, amennyiben nem ragaszkodunk a füzet vagy könyv formátumhoz.

A Super Coloring/Coloring Pages for Adults oldal rengeteg ilyen ábrával várja az érdeklődőket, különféle kategóriák alatt. Általában néhány tucat rajzból lehet választani, azonban vannak igencsak bőséges kínálattal rendelkező kategóriák is, például a Mandala alatt 481 rajzot, a virágoknál pedig 840 rajzot (plusz számos alkategóriát) találhatunk.

©

Ha ezután rálelünk egy nekünk tetsző rajzra, akkor kattintsunk rá, mire máris nagyobb formában láthatjuk, kétféle lehetőséggel. A Color Online azt jelenti, hogy a neten színezhetjük ki. Ha ezt választjuk, akkor egy tekintélyes színpaletta (jobbra) és néhány rajzeszköz (jobbra) bukkan elő, és kezdhetjük is a színezést.  Ha elégedetlenek vagyunk, bármikor elölről kezdhetjük a munkát. A másik lehetőség, hogy kinyomtatjuk az ábrát (Ctrl + P Windows alatt, illetve CMD + P MacOS-ben) – ekkor pdf formátumban kapjuk meg a rajzot, amit ezután már igazi színes ceruzákkal varázsolhatunk színessé.

Mi ezúttal a felnőtteknek szóló oldalakat emeltük ki, azonban a szájton rengeteg további kategória és minta található.

Ha máskor is tudni szeretne érdekes weboldalakról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A "magyar konzervativizmus gondolatát" terjeszti majd külföldön egy új magyar folyóirat

A "magyar konzervativizmus gondolatát" terjeszti majd külföldön egy új magyar folyóirat

Havi 90 millió forintba kerül a tízezernyi fölöslegesen felvásárolt lélegeztetőgép tárolása

Havi 90 millió forintba kerül a tízezernyi fölöslegesen felvásárolt lélegeztetőgép tárolása

Fény derült az olcsóbb Volkswagen ID.4 villanyautó valós hatótávjára

Fény derült az olcsóbb Volkswagen ID.4 villanyautó valós hatótávjára