szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Telekom után a Telenor is jelezte: extra mobilinternettel segítik az ügyfeleket a koronavírus okozta járvány alatt. 100 GB-nyi pluszról van szó, ugyanúgy hétfőtől lehet aktiválni.

Koronavírus-járvány
Van-e visszatérés a "normalitáshoz" az oltásoknak köszönhetően? Egyáltalán: mi az "új" normális? Utazunk? Nyaralunk? Bulizunk? Megyünk színházba és koncertre? Mennyire fenyegetőek a vírus különböző mutációi? Kell-e tartanunk negyedik, ötödik vagy sokadik hullámtól? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában

A világjárvánnyá vált koronavírus miatt kialakult helyzetben 100 GB extra Hipernetet biztosít minden ügyfele számára a Telenor. A csomag március 16-tól, hétfőtől lesz elérhető – közölte a szolgáltató szombat este kiadott közleményében.

Az extra mobilinternetet lakossági számlás és kártyás ügyfelek, valamint üzleti számlás és flottás ügyfelek is aktiválhatják, ehhez a következőket kell tenni. A lakossági számlás és kártyás ügyfelek esetében a MyTelenor appban lehet igényelni a +100 GB mobilnetet, az üzleti számlás és flottás ügyfelek a 1744-es telefonszámra küldött “FREE100GB” kóddal tudják ezt megtenni.

Fontos: bármelyik csomagról is legyen szó, a plusz adatmennyiséget hétfőtől lehet kérni.

Az egyszeri adatjegy 100 GB adatot tartalmaz, amelyet a megrendeléstől számítva 30 napig lehet felhasználni. A Telenor szerint a szolgáltatásban foglalt adatmennyiség díjmentesen vehető igénybe Magyarország területén, telefonszámonként egyszer, visszavonásig, de legalább március 31. éjfélig. A szolgáltató az aktiválás sikerességéről SMS-t küld az ügyfeleknek.

A cég arra is felhívta a figyelmet, hogy az extra Hipernetet az üzletekben nem tudják aktiválni, ha valaki problémát tapasztal, a 1220-as ügyfélszolgálatot kell hívni.

A Telenor előtt a Telekom is jelezte, hogy extra mobilnettel segíti ügyfeleit a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben. A Vodafone ügyfelei 3x5 GB-ot kapnak.

Ha máskor is tudni szeretne ingyenes mobilinternetes lehetőségekről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!