szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

2020-ban sem maradunk új iPhone-ok nélkül. A hírek szerint a drágábbakat egy mára elfeledett, ám sikeres dizájnnal emelné ki a mezőnyből a cég.

A Bloomberg forrásainak hála már lehet némi fogalmunk arról, hogyan nézhetnek majd ki az ősszel érkező iPhone-ok. A többes szám nem a véletlen műve, ugyanis igen valószínű, hogy a cég négyféle változatot tervez kiadni, legalábbis a mostani hírek szerint.

A négy modell szinte biztosan eltérő árazással kerül a boltok polcaira, de a két legerősebbet más módon is megkülönböztetné a gyártó: ezeket állítólag olyan dizájnelemek borítják, mint amilyeneket a 2018-as iPad Pro kapott, illetve amiket az iPhone 5-nél láthattak a vásárlók.

A legendás dizájn két dolog miatt hangsúlyos: az egyik a nagyon lapos kijelző, a másik pedig a lekerekített sarkok.

Szintén meg nem erősített hír, hogy az új iPhone-okat a LiDAR 3D érzékelővel is felszerelik. Ez a fajta lézerszkenner a legutolsó iPad Pro egyik ékköve, és elsősorban 3D-modellezésre alkalmas. (A szkenner a mélység érzékelését teszi sokkal pontosabbá, az ugyanakkor nem teljesen világos, hogy egy telefonnál mire lehet még használni.)

A bemutatót illetően eltérően nyilatkoznak az Apple munkájára rálátó források. Van, aki szerint nem várható csúszás, és a mobilokat ugyanúgy szeptemberben láthatja meg a közönség. Az ennél kevésbé optimisták szerint a cég hajlik rá, hogy a járvány miatt egy hónappal későbbre, októberre halassza az eseményt.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Csizmadia Ervin: Milyen értelemben érhetne véget a történelem?

Csizmadia Ervin: Milyen értelemben érhetne véget a történelem?

Igazi hungarikumoktól is függ a magyar cégek profitja – HVG Top 500 rangsor

Igazi hungarikumoktól is függ a magyar cégek profitja – HVG Top 500 rangsor

Orbán titkos szolgái: intrikák és botrányok

Orbán titkos szolgái: intrikák és botrányok