szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Harmincegy év után ott valósult meg a Csupasz pisztoly című film egyik emlékezetes jelenete, ahol a legkevésbé számított rá az ember: az amerikai Legfelsőbb Bíróságon.

A koronavírus-járvány miatt sokan dolgoznak most otthonról, így a kollégáikkal csak telefonon, vagy épp valamilyen konferenciahívást lehetővé tévő szolgáltatáson keresztül tartanak munkamegbeszélést. Nincs ez másként az Egyesült Államok Legfelsőbb Bíróságán sem, ahol a minap egy igen kellemetlen, vagy ha úgy tetszik, nagyon vicces baki csúszott a közvetítésbe.

A Legfelsőbb Bíróságon a kéretlen automata hívások kapcsán tartottak meghallgatást. A témában épp Roman Martinez, az amerikai politikai tanácsadók szövetségének (American Association of Political Consultants) ügyvédje beszélt, amikor a hívás egyik résztvevője jól hallható módon lehúzta a vécét.

Hogy ki volt, azóta sem tudni.

Nem úgy, mint a Csupasz pisztolyban.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!