szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az új konzolgeneráció játékaiból is léteznek majd dobozos verziók. A PlayStation 5-ös címeknél kisebb változás áll be ezen a téren.

A Sony idén karácsonykor érkező konzoljához, a PlayStation 5-höz több játék is készül. A japán gyártó pedig tesz róla, hogy az újgenerációs szoftverek elkülönüljenek az előzőtől, hiszen mégiscsak egy kategóriával magasabb alkotásokról beszélünk.

©

A fenti képen az Insomniac Gamestől érkező új, PS5-ös Pókember-játék, a Spider-Man: Miles Morales dobozos verziója látható. Amely egyben az első ilyen termékfotó is. A különbségeket alig kell keresni: a borító felső részén és a gerincén is fehér színnel jelölik, hogy melyik platformra írt szoftvert tartjuk a kezünkben. (A cég eddig a kéket preferálta.)

Természetesen nem csak a Pókember kapható majd dobozos változatban: ahogy a jelenlegi generációnál, úgy a következőnél is több újdonságra számíthatnak a felhasználók. Akiknek tehát a fentihez hasonló borítót kell majd figyelniük, ha PS5-ös játékokat szeretnének vásárolni. Az új konzolokra írt szoftverek egyébként drágábbak lesznek.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az Uber és a koronavírus – a nyereség és a veszteség

Az Uber és a koronavírus – a nyereség és a veszteség

Egy nap alatt elkapták az érdi férfit megölő gyanúsítottakat

Egy nap alatt elkapták az érdi férfit megölő gyanúsítottakat

Polt a cégbírósághoz küldte Vadait egy MTÜ-s összeférhetetlenség miatt

Polt a cégbírósághoz küldte Vadait egy MTÜ-s összeférhetetlenség miatt