szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Napok vagy legfeljebb hetek választhatnak el a Microsoft összehajtható eszközének bemutatásától, ugyanis egyre többször, egyre többeknél bukkan fel a telefon fotója.

Természetesnek tűnik egy-egy új, küszöbön álló eszköz esetében, hogy a vállalat vezetői az elsők között próbálgathatják. A mai világban persze azonnal posztolnak is erről képeket, így – még ha nincs is hivatalos bejelentés – biztosra vehető, hogy hamarosan bemutatják a szóban forgó készüléket.

Valahogy így van ez a Microsoft már nagyon várt összehajtható telefonjával, a Surface Duóval is, amelyet már több ízben is észrevettek vezető beosztású munkatársak fényképes posztjaiban. Még egy érdekesség: ezek a bejegyzések valahogy mindig a sütéssel, főzéssel voltak kapcsolatban.

Nincs ez másképp a legutóbbi képen sem, amit ezúttal a Android és egyéb Google-termékek (Chrome böngésző, Chrome OS, kommunikációs szolgáltatások) alelnöke, Hiroshi Lockheimer posztolt a Twitterre.

A grillrácsokon készülő ételek mellett ott a „szakácskönyv” is, azaz a Surface Duo. Amúgy nem meglepő, hogy Lockheimernek is van ilyen készüléke, a Microsoft feltehetően szorosan együttműködött a Google Android csapatával az eszköz kifejlesztése során.

A Surface Duót várhatóan még ebben a hónapban bemutatják az Egyesült Államokban, a hálózati partner az AT&T lesz. Amennyiben érdeklik az eszközről eddig kiszivárgott specifikációk, kattintson ide.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Varga Judit sorosozással reagált az EB jogállamisági jelentésére

Varga Judit sorosozással reagált az EB jogállamisági jelentésére

A rendőrség nem talált hivatali mulasztást a Mátrai Erőműnél történt környezetszennyezésnél

A rendőrség nem talált hivatali mulasztást a Mátrai Erőműnél történt környezetszennyezésnél

Hiába Orbán kirohanása, Von der Leyen megbízik a kormány által bírált EU-biztosban

Hiába Orbán kirohanása, Von der Leyen megbízik a kormány által bírált EU-biztosban