szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A szokásoknak megfelelően a Mate 40-nek is lesz Porsche kiadása. Kiszivárgott, hogyan fog kinézni a hátoldal és hogy milyen összeg kerül majd az árcédulára.

Csütörtökön mutatja be a Huawei a Mate 4 család új tagjait. Várhatóan négy modellről lesz szó, a Mate 40-ről, a Mate 40 Próról, a Mate 40 Pro+-ról, és a Mate 40 RS-ről, ami egy speciális Porsche-kiadás. Annyiban nem meglepő ez utóbbi, hogy már évek óta, így tavaly, a Mate 30 esetében is volt ilyen változat.

A Mate 40 családról már sok minden kiszivárgott, legutóbb pedig egy olyan kép került fel a netre, ami ennek a bizonyos Porsche-kiadásnak a hátoldalát mutatja. A képen jól látható a korábban csak rejtélyesen felvillantott, különleges, nyolcszögletű kamera, illetve az, hogy a kékes színű panelen keverednek a fényes és matt felületek. A tavalyi Porsche-változattól eltérően ezúttal hiányzik a márkalogó, viszont ki van írva, hogy Porsche Design. Kissé szokatlan, de vitathatatlanul elegánsabb megoldás.

Az eredeti tweetre adott egyik válaszban a kiszivárogtató felfedte, hogy a hátlap kerámiából készül, és lesz egy fehér változat is, illetve hogy a Mate 40 RS Porsche Design ára 2000 euró (nagyjából 730 ezer forintnak megfelelő összeg) lesz. Ez valamivel kevesebb, mint a tavalyi modell 2095 eurós bevezetési ára.

Ha máskor is tudni szeretne a Huawei újdonságairól, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Félig leaszfaltoztak egy macskát Bács-Kiskun megyében

Félig leaszfaltoztak egy macskát Bács-Kiskun megyében

Müller Cecília: Majka jelképpé vált

Müller Cecília: Majka jelképpé vált

Operatív törzs: 191 ezer pedagógust tesztelnek le péntekig

Operatív törzs: 191 ezer pedagógust tesztelnek le péntekig