szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Nagyon sokan ültek már tűkön, hogy megjelenjen az évtized legjobban várt játéka, a Cyberpunk 2077. A fejlesztő CD Project RED végül december 10-én tette elérhetővé a programot, amit rengetegen meg is szereztek maguknak, ám sokakban csalódást keltett.

Nem a játékkal vagy a játékmenettel volt a gond, sokkal inkább azokkal az apró hibákkal (bugokkal), amik miatt kevésbé volt élvezhető az élmény. Ezt a fejlesztők is elismerték: az alap PlayStation 4-es és az Xbox One-os verziókban a textúrák alig vagy egyáltalán nem jelennek meg, e jelenségen pedig a debütálás óta megjelent javítások sem segítettek.

A Sony ezért néhány napja lépett, és pénzvisszafizetési garanciát vállalt a Cyberpunk 2077-re: a vállalat mindenkinek visszaadja a pénzt, akik csalódnak a játékban. Most viszont egy sokkal radikálisabb lépés mellett döntöttek. A vállalat közleményben jelezte, a teljes pénzvisszafizetés mellett átmenetileg levették a PlayStation Store kínálatából a játékot.

©

Hogy meddig nem lehet elérni a játékot a PlayStation Store-ban, egyelőre nem tudni. A cég annyit közölt, a további értesítésig nem változtatják meg a döntésüket. Azt szintén nem tudni, a Microsoft hasonló lépésre szánja-e majd el magát.

Korábban a CD Project RED annyit közölt, december 20-ig több frissítést is kap a játék, majd januárban és februárban is érkeznek javítócsomagok.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kisteherautóról leszóródó lomok törtek össze egy autót

Kisteherautóról leszóródó lomok törtek össze egy autót

Fölényes győzelemmel kezdett a magyar női vízilabda-válogatott

Fölényes győzelemmel kezdett a magyar női vízilabda-válogatott

160 millió forintot vettek ki osztalékként Rogán Cecíliáék a Nakama & Partnersből

160 millió forintot vettek ki osztalékként Rogán Cecíliáék a Nakama & Partnersből