szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Párbeszéd politikusa helyett kollégái posztolhatnak a közösségi oldalára.

Március 30-ig nem tehet közzé bejegyzést a saját Facebook-oldalán Tordai Bence – jelentette be a Párbeszéd politikusa a közösségi oldalán. A posztot a kollégái segítségével tudta publikálni, és ez így is lesz a korlátozás végéig.

Természetesen semmi olyat nem raktam ki a közösségi oldalra, amely sértené annak alapelveit. Így nem lehet más ok, mint hogy a fideszes trollok elkezdtek tömegesen feljelentgetni"

 – közölte a Párbeszéd frakcióvezető-helyettese.

Tordai azt írta, hogy amióta elkezdett foglalkozni a II. és III. kerületi rendelőktől elvont pénzekkel, sorra kapja a fenyegetéseket, szerinte a tiltásnak is köze lehet a Fideszhez.

Letiltott egy Facebookot! A Fidesz van e mögött van ?! Március 30-ig Nem tehetek közzé bejegyzést egy Saját Facebook-oldalamon ... Közzétette: Tordai Bence - & nbsp; 2021. március 3., szerda

Tavaly októberben a Mi Hazánk oldalát tiltotta le a Facebook, ami miatt a párt elnökhelyettese, Dúró Dóra kormányzati beavatkozást is sürgetett.

Varga Judit igazságügyi miniszter tavaly decemberben azt közölte, hogy szerinte a közösségi oldal elhallgattatja a konzervatív hangokat, januárban pedig bejelentette, hogy jön a techóriás megrendszabályozása. Az erről szóló törvényjavaslat elvileg tavasszal érkezik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Sztojcsev Iván Vállalkozás

A Facebook lesz az új közellenség?

A Facebook a történelme egyik legnagyobb presztízsveszteségét szenvedte el, amikor engedett az ausztrál kormánynak és feloldotta a hírek blokkolását. De a PR-szempontoknál egy kicsit messzebbre nézve az látszik csak, hogy egy lépéssel hátrébb lépett a cég. Nagy bukásról nincs értelme beszélni.

„Mindannyiunk számára Mari a példa” – emlékműsorral tiszteleg a Nemzeti Színház Törőcsik Mari előtt

„Mindannyiunk számára Mari a példa” – emlékműsorral tiszteleg a Nemzeti Színház Törőcsik Mari előtt

Kínában most látták elérkezettnek az időt az eredeti VW Bogár lemásolásához

Kínában most látták elérkezettnek az időt az eredeti VW Bogár lemásolásához

Magyarországon a Skoda Enyaq iV villanyautó legolcsóbb változata

Magyarországon a Skoda Enyaq iV villanyautó legolcsóbb változata