szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Néha a legegyszerűbb dolgokból is kisajtolható egy halom pénz, csak legyen, aki fizet érte.

Igen furcsa tranzakcióra került sor az eBayen, ahol valaki egy olyan McNuggets csirkemelldarabot árult, amely szerinte hasonlít a népszerű online játék, az Among Us egyik karakterére. És hogy mennyire nem viccről voltszó, azt jól mutatja, hogy valaki 99 997 dollárt, azaz 28,4 millió forintot fizetett ki érte.

A gegnek indult árverést – amely akár a McDonald's kreatív marketingfogása is lehet – az dobta meg igazán, hogy az Among Us készítői is felfigyeltek rá, az ezzel foglalkozó hírt pedig megosztották a csatornáikon. Ezután egy seregnyi felhasználó kattintott a vonatkozó hirdetésre, mely rövid idő után óriási érdeklődést futott be.

Az eladó amúgy lefagyasztotta és légmentesen lezárta a falatot, mely postai kézbesítéssel jut el a vevőhöz. Vélhetően értékbiztosítással.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!