szerző:
nyüzsi

“Jó, szám szerint több van, de ne felejtsük el, hogy tavaly 10 adót megszüntettünk” - mondta Orbán Viktor reggel az...

“Jó, szám szerint több van, de ne felejtsük el, hogy tavaly 10 adót megszüntettünk” - mondta Orbán Viktor reggel az MR1 Kossuth Rádió 180 perc című műsorában, az újabb adófajták bevezetéséről.

"Hát, köszönjük szépen" - ugrik be a Kiszel Tünde-i bon mot, és ha Eörsi Mátyás tegnap megjelent kijelentése az SZDSZ igazságáról, az MDF nemességéről és az MSZP szerethetőségéről tökéletesen jellemzi az "elmúltnyolcév" csődjét, akkor most tessék, a kiegyensúlyozottság jegyében itt az "elmúltmásfélév" csődje, a nagy ígéretek, nagy nekidurálás, amiből nem hogy semmi, hanem az ellenkezője lett, és most már magyarázni is alig van mivel.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!