szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Különleges lehetőséget biztosított a párizsi önkormányzat a városban tartózkodóknak a közelgő Valentin nap alkamából. A város népszerű pontjain elhelyezett digitális hirdetőtáblák valószínűleg szerelmes üzenetekkel lesznek tele február 14-én - írja a BBC oldala.

Párizs még inkább a szerelmesek városává válhat Valentin napján. Ezen a napon a helyi önkormányzat digitális faliújságján ugyanis bárki közzéteheti maximum 160 karakteres üzenetét. Ehhez mindössze a városháza oldalára kellett feltölteni az üzenetet a megadott időpontig, majd a beérkezett üzenetekből a városvezetés választja ki a legjobb százat a hét folyamán. 

Az amúgy főleg közszolgálati információkat (álláshirdetés, közlekedési hírek, reklámok) tartalmazó hirdetőtáblák a város frekventált pontjain helyezkednek el, így akár az is elképzelhető, hogy a Louvre előtt vagy a Diadalív közelében aznap csak frappáns lánykérések lesznek olvashatók.

A BBC beszámolója szerint bárki küldhetett üzenetet bármilyen nyelven, a zsűri pedig várhatóan a legköltőibb üzeneteket teszi majd közzé.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!