szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A Budapest–Hatvan–Miskolc-vonalon utazóknak Miskolc és Nyékládháza között csütörtök estig pótlóbuszra kell ülniük, mert ezen a szakaszon egy átjáróban egy teherautó mindkét vágány felett leszakította a felsővezetéket – közölte a Mávinform.

Egy platós teherautó daruja szakította le a vezetéket, és két tartóoszlopot is kidöntött. A rendőrség helyszínel az átjárónál, a helyreállítás csak ezután kezdődhet.

Az egyik vágányon várhatóan este 6 óra előtt megindult a forgalom az érintett szakaszon, de mindkét pályán csak péntek dél körül állhat helyre a vonatközlekedés.

A Budapest–Hatvan–Miskolc-vonalon közlekedő miskolci és nyíregyházi InterCity vonatok, illetve a sátoraljaújhelyi sebes- és gyorsvonatok 20-30 perces késésekkel közlekednek. Valamennyi vonat helyett Miskolc és Nyékládháza között pótlóbuszok járnak.

A Füzesabony–Miskolc–Hidasnémeti-vonalon a személyvonatok egyelőre nem közlekednek. A sátoraljaújhelyi sebes- és gyorsvonatok Füzesabony és Nyékládháza között minden állomáson és megállóhelyen megállnak.

A Mávinform azt javasolja, hogy utazás előtt az utasok tájékozódjanak a menetrendről és az aktuális helyzetről a MÁV-Start weboldalán, valamint a Vonatinfón. Érdeklődhetnek telefonon is a Mávdirekt 06 40 49-49-49-es helyi tarifával hívható telefonszámán.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megkapta Majka is az oltást, maga Merkely Béla oltotta be

Megkapta Majka is az oltást, maga Merkely Béla oltotta be

Hűvösnek, borongósnak ígérkezik a csütörtök is

Hűvösnek, borongósnak ígérkezik a csütörtök is

Közel tízmilliárd forint kiskereskedelmi adót fizetett be a Tesco Magyarországon egy év alatt

Közel tízmilliárd forint kiskereskedelmi adót fizetett be a Tesco Magyarországon egy év alatt