szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy 14 éves lány kanyarodott kerékpárjával Debrecenben, amikor a mellette haladó pótkocsis teherautó elütötte. A sofőr habozás nélkül elhajtott, a rendőrség térfigyelő kamerás fotóval keresi.

A rendőrök keresik azt az embert, aki kisteherautójával nekiütközött egy kerékpárral közlekedő kislánynak Debrecenben.

A rendőrség segítségnyújtás elmulasztása miatt nyomoz az ismeretlen tettes ellen.

A fehér színű, ismeretlen rendszámú teherautó, amely utánfutóval közlekedett, augusztus 13-án 8 óra 5 perckor ment neki a 14 éves lánynak, aki kerékpárral haladt az út szélén. A baleset a Vágóhíd utca és Hajnal utca kereszteződésénél történt.

©

A kocsi vezetője az ütközés után megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül ismeretlen helyre távozott. A balesetben a vétlen gyermek 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

A kisteherautóról fénykép is készült. A rendőrség kéri, hogy aki ez alapján tud segíteni valamit a nyomozásban, vagy látta a balesetet, jelentkezzen az itt felsorolt elérhetőségek valamelyikén.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!