Az M7-es autópálya belső sávjában pöffeszkedett a polgárőr, és még neki állt feljebb – videó

Az M7-es autópálya belső sávjában pöffeszkedett a polgárőr, és még neki állt feljebb – videó

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A megengedett sebességnél jóval lassabban haladt a felmatricázott autó. A rendőrségnél ilyesmiért már indult belső vizsgálat.

Hosszú kilométereken át tartotta fel a forgalmat az a sofőr, aki egy, a polgárőrség matricájával ellátott Suzukit vezetett a napokban az M7-es autópályán – számolt be róla az RTL Klub Híradója.

A felvételt készítő férfinek érthető módon hamar elege lett abból, hogy az autó direkt lassan halad, ezért többször is próbált neki jelezni, húzódjon le a jobb oldali sávba. A suzukis viszont egy idő után megelégelte a dolgot, és először satufékezett, majd a vészvillogót kitéve arra próbálta rávenni a mögötte haladó autóst, hogy álljanak meg az autópálya szélén.

A magát rendőrnek képzelő sofőrnek persze nem állt meg az autós, később pedig a felvételt készítő autós és a polgárőr útja különváltak. A dolog pikantériája, hogy a Suzukit Zadarban ismét sikerült lencsevégre kapni, akkor már senki nem ült benne.

Tavaly júniusban az M1-es autópályán videóztak le egy rendőrt, aki szintén az autópálya belső sávjában autózott, a megengedettnél jóval lassabban. Arról az esetről is készült egy videó.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.