szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem ezt fogják megválasztani az év rendőri akciójának az biztos.

A floridai rendőrség egyik járőre kezdett üldözni egy gyorshajtót, aki nem különösebben nagy sebességtúllépést hajtott végre, de meg akarta bírságolni. Ezt követően viszont elég komoly üldözés bontakozott ki. A Toyota vezetője néhányszor 200 feletti tempóval is száguldott az autópályán, amíg végül sikerült megállítani. Ebben a pillanatban azonban megint egy nem vált fordulat következett. Éppen intézkedni kezdett a rendőr, amikor észrevette, hogy az autója kigyulladt. (A teljes videó közel 15 perc, a lényeg 3:40-től kezdődik.)

A tűz minden bizonnyal, azért lobbant fel, mert a pálya középen látható száraz fűvel borított mezőn álltak meg és a növényzet hozzáérhetett a forró kipufogórendszer valamelyik részéhez, amitől azonnal lángra kapott.

A rendőr hozta ugyan a tűzoltó készüléket, de azzal sem igazán boldogul, és közben a másik autóssal is foglalkoznia kellett volna. Az nem teljesen világos, hogy végül maga jelzi-e a másik autósnak, hogy menjen, vagy a többi autóssal kommunikál esetleg, mindenesetre a kapóra jött tűzben és füstben az üldözött autó gyorsan kereket old.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kockacukor a sajt mellett, nedves törölközőben a spárga - praktikák, hogy ne romoljanak meg az élelmiszerek

Kockacukor a sajt mellett, nedves törölközőben a spárga - praktikák, hogy ne romoljanak meg az élelmiszerek

Koronavírusos lett az Atlético Madrid két tagja

Koronavírusos lett az Atlético Madrid két tagja

Fülke: a gödi polgármester elmondta, hol hibázott

Fülke: a gödi polgármester elmondta, hol hibázott