szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A férfi azt állítja, autója a szervízből tűnt el 13 éve, a rendőrség szerint egy elszámolási vita miatt nemkapta vissza.

Egy Kanadában élő magyar férfi azt állítja, egy autószalonban látta viszont 120 millió forintos autóját, amit évek óta próbál visszaszerezni - számolt be az RTL Klub.

A férfi elmondása szerint a sportautót 2006-ban Amerikában vette, majd repülőn hozta Magyarországra. Ezután elvitte a járművet egy autószervizbe, ahonnan már nem kapta vissza.

A férfi többször is feljelentést tett a rendőrségen az autó eltűnése miatt, legutóbb tavaly, miután egy autószalonban látta viszont a kocsit.

A rendőrség azonban elutasította a feljelentést, mert szerintük nem történt bűncselkemény. Közlésük szerint már 2016-ban kiderült, hogy egy üzleti elszámolási vita miatt nem kapta vissza a kocsit a tulajdonos a szervíztől, az autót pedig azóta többször is eladták. Az autókereskedés szerint hivatalos magyar papírokkal áll náluk a kocsi.

A férfinak a rendőrök azt tanácsolták, hogy perelje be az ismerősét, akitől 2006-ban nem kapta vissza az autót, de a per indításához is több millió forintos illetéket kellene fizetnie.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Bródy János: Ha az embereket békén hagynák, békésen tudnának egymás mellett élni

Bródy János: Ha az embereket békén hagynák, békésen tudnának egymás mellett élni

Kiszivárgott közel 1000 vállalati VPN-szerver adata, köztük rengeteg jelszó

Kiszivárgott közel 1000 vállalati VPN-szerver adata, köztük rengeteg jelszó

920 lóerős lett az új hibrid Mercedes-AMG GLE 63

920 lóerős lett az új hibrid Mercedes-AMG GLE 63